om-mig-2


Intresset och glädjen i att arbeta med barn och deras utveckling har funnits länge. Jag har drygt 5 års erfarenhet av arbete i förskola och skola. Jag har under flera år haft grupper i barnyoga, barndans och barngymnastik. Att yoga med barn är fantastiskt! Här finns utrymme för både lek och stillhet. Yoga ger barnen tillfälle att röra sig utan prestation och tid för reflektion. Regelbunden yoga, mindfulness och meditation ger barnen kontakt med sig själva och sitt andetag. Du hittar mig oftast på Mias Yogastudio i Sundbyberg där har jag även familjeyoga varje månad. Varmt Välkommen!


Jag är beteendevetare med inriktnig på psykologi, stress, kommunikation och förändringsarbete. Jag har drivit eget företag och arbetat som personalchef. Yoga kom in i mitt liv 2001 och har funnits med på olika sätt sedan dess. Det var efter att jag i en ridolycka skadade ryggen illa 2003 som jag lärde mig att använda yoga som ett verktyg i livet, både för kroppen och sinnet! Jag har instruerat yoga (och annan gruppträning) sedan 2007.


Ju mer jag fördjupar mig i både yoga och ledarskap ser jag att det är två sidor av samma mynt. För att kunna leda andra behöver du kunna leda dig själv. Yoga och meditation är ett bra verktyg i självledarskap. Så för mig hänger ledarskap, yoga och mindfullness och meditation ihop och jag inspireras även mycket av ACT (Acceptance Commitment Therapy) i mitt arbete.


Sedan 2012 har jag varit med och byggt upp företaget Skolyoga www.skolyoga.se. Därigenom har jag fått möjlighet att yoga med hundratals barn och utbildat pedagoger i yoga och värderingsstyrt ledarskap. Det glädjer mig att efterfrågan av yoga i förskola och skola växer! Ett mycket givande och spännande jobb! Jag tror på varje människas unika potential och ett värderings- och styrkebaserat självledarskap.


Jag fördjupar mig ständigt inom både yoga och ledarskap.
Tidigare utbildningar i yoga: ISHTA-yoga, Hathayoga, Globalyoga, Yinyoga (flera utbildningar), Chakrayoga (flera utbildningar under 6 års tid), senioryoga, gravidyoga, barnyoga, Mind Body Integration
Jag har även utbildning i barndans och barngymnastik samt gruppträningsinstruktör (SAFE) i bland annat funktionell styrketräning och pilates.

liten-grupp-hemma

Tuff Ledarskapsutbildning

Inspireras av ett coachande förhållningsätt
Har gått deras utbildningar

www.tuffledarskapsutbildning.se

family-yoga

Family Yoga

Prova tre dagar utan kostnad :)

Läs mer: www.familyyoga.se

ACT

Inslag av ACT

Läs mer här: www.livskompass.se